FCSB. Alibec, desființat: Mai bine rămâne acasă

denis alibec
denis alibec

Sorin Cârțu, fost antrenor la FCSB în 2011, l-a desființat pe Denis Alibec, atacantul exclus recent din loc.

"Alibec a lipsit tot timpul de la Steaua. Ori că rămânea acasă, ori că era pe teren tot aia era", a declarat Cârțu la Digi Sport, potrivit GSP.

Tehnicianul în vârstă de 62 de ani a continuat și a analizat partida din această seară dintre U Craiova și FCSB: "Nu e doar orgoliu la Craiova, e bătaia și pentru locul 3 în play-off. Oricum meciurile dintre Craiova și Steaua au fost mereu speciale. Din punctul meu de vedere nu e o mândrie că în acest moment Craiova e arbitrul celor care se luptă la titlu. Și anul ăsta, la fel ca anul trecut, Craiova a clacat în meciurile importante.

Din analiza pe care eu o fac din afară, Craiova depinde foarte mult de forma lui Mitriță. Când el a jucat bine a influențat foarte mult și jocul lui Bancu, și al celorlalți. Dacă Mitriță va fi într-o zi bună, Steaua va avea probleme mari.

Eu merg mai mult pe un rezultat pozitiv al Craiovei, iau în calcul chiar și un meci nul. Nu o văd pe Steaua capabilă să câștige, după ceea ce a oferit în tot acest play-off, unde a avut victorii chinuite".

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel