FCSB a transferat un fundaş de la Astra Giurgiu

Vicecampioana României la fotbal, FCSB, l-a transferat, vineri, pe fundaşul Alexandru Stan, de la Astra Giurgiu, a anunţat clubul ''roş-albastru'' pe site-ul său oficial.

Stan a semnat un contract valabil pe trei sezoane, fostul căpitan al giurgiuvenilor urmând să poarte tricoul cu numărul 77 şi se va alătura lotului condus de Nicolae Dică sâmbătă dimineaţa. Alexandru Stan poate evolua atât pe postul de fundaş stânga, dar şi ca fundaş dreapta. El a fost adus după accidentarea lui Marko Momcilovic şi după ce Junior Morais a primit al doilea cartonaş galben şi va fi suspendat pentru prima manşă a meciului cu Rapid Viena, din play-off-ul Europa League.

Stan este născut pe 7 februarie 1989, la Bucureşti, şi a început fotbalul la Progresul. A mai trecut pe la ACS Berceni, Concordia Chiajna şi Astra Giurgiu (2009-2012 şi 2015-2018). Cu Astra, Stan a câştigat titlul de campion în 2016 şi a adunat 13 partide şi un gol în cupele europene.

Rămâne să demonstrez pe teren

Am fost foarte surprins. Eram acasă, mă pregăteam să plec în cantonament cu Astra. A fost o surpriză foarte plăcută pentru mine şi am acceptat imediat sa vin. Orice jucător din România îşi doreşte să ajungă la cea mai bună echipă din ţară. Eu am făcut performanţe notabile cu Astra şi normal că mi-a trecut prin gând asta, aşa cum am visat şi să ajung la echipa naţională. E normal să visezi frumos, a declarat Stan după ce a semnat cu FCSB.

Fundaşul a apreciat că prin transferul la FCSB va avea o şansă în plus să fie chemat la echipa naţională. Am venit aici pentru a ajuta echipa. Vreau şi sper să răsplătesc încrederea conducerii clubului şi a tuturor celor care m-au dorit aici. Nu rămâne decât să demonstrez pe teren că am fost o achiziţie bună. De asemenea, le mulţumesc celor de la Astra Giurgiu pentru tot şi, în special, preşedintelui Dani Coman, care a fost mereu un sprijin pentru mine'', a mai spus Stan.

Tot vineri, FCSB l-a transferat pe mijlocaşul Mihai Roman de la FC Botoşani.

Vezi și: Gnohere, condiție pusă de Becali pentru a-i mări salariul



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel