FCSB a mai transferat un jucător de la o rivală din campionat

Politehnica Iaşi a ajuns la un acord cu FCSB pentru tranferul portarului Ştefan Târnoveanu.

Cluburile de fotbal Politehnica Iaşi şi FCSB au ajuns la o înţelegere cu privire la transferul portarului Ştefan Târnoveanu la gruparea patronată de Gigi Becali, a anunţat duminică gruparea din Copou, pe site-ul său oficial.

"Dat fiind faptul că fereastra de transferuri este momentan închisă, oficializarea tranzacţiei va avea loc în perioada de iarnă, Ştefan Târnoveanu urmând să apere în continuare poarta Politehnicii până la sfârşitul actualului sezon (vara lui 2020)", precizează Poli Iaşi.

Ştefan Târnovanu, în vârstă de 19 ani, a început fotbalul la grupele de copii ale Politehnicii Iaşi, sub îndrumarea lui Ovidiu Burdujan. Ulterior, avea să intre pe mâna antrenorului cu portarii Benone Dohot, care l-a ajutat pe Tărnovanu să ajungă la naţionala U19 a României.

După un start de sezon în care l-a utilizat pe Denis Rusu între buturi, actualul antrenor al Politehnicii, Mihai Teja, a profitat de faptul că are un portar U21 pe care se poate baza, introducându-l pe Ştefan Târnoveanu în ultimele două jocuri oficiale ale ieşenilor, cu FC Viitorul, în campionat, şi cu Rapid Bucureşti, în şaisprezecimile Cupei României.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel