FCSB - Craiova LIVE. Confruntarea etapei în Liga 1

FCSB întâlneşte, duminică, de la ora 20:00, pe Arena Naţională din Capitală, formaţia Universitatea Craiova, într-o partidă contând pentru etapa a 25-a a Ligii I. 

Final de meci. FCSB câştigă cu 3-2. 

Minutul 84: GOOOOOOL FCSB. Dublă Hora. Fotbalistul FCSB înscrie din penalty

Minutul 49. GOOOOOOOOOOL FCSB!  FCSB egalează rapid. Marchează Filip!

Minutul 46. GOOOOOOOOOOOL Craiova! Bărbuţ înscrie după ce Bălgrădean, portarul FCSB, a respins mingea în faţă. 

S-a încheiat prima repriză. Scorul la pauză: 1-1.

Minutul 39. GOOOOOOL CRAIOVA. Oltenii înscriu din penalty după ce Pintilii l-a faultat pe Nuno Rocha în careu. Lovitura de la 11 metri a fost executată de Pigliacelli.

Minutul 27. GOOOOOOL FCSB. Hora înscrie printr-o deviere cu capul, la colţul scurt, după executarea unei lovituri libere. 

Minutul 11. Jucătorul Craiovei atacă. Cicâldău şutează iar mingea trece aproape de colţul scurt al porţii celor de la FCSB.

Minutul 5. Prima ocazie pentru FCSB. Tănase avansează pe partea dreapta;  şutul său din unghi este reţinut de portarul celor de la CSU Craiova.

Update 2: A început partida. Prima lovitură au avut-o cei de la Craiova. 

Update: Echipele de start sunt următoarele: 

FCSB: Bălgrădean - Benzar, Bălaşa, Planic, J.Morais - Pintilii, Filip - Man, Tănase, Coman - Hora

CSU Craiova: Pigliacelli - Martic, Ferreira, Kelic, Briceag - Fedele, Cicâldău - Bărbuț, Rocha, Bancu - Koljic

FCSB - Craiova LIVE. Înaintea disputării partidei, cele două echipe se află la egalitate de puncte, 45, CSU Craiova fiind pe locul 2, iar FCSB pe 3. Pe primul loc se află CFR Cluj, cu 51 de puncte dar şi cu un joc în plus disputat. DC News va transmite live, în cadrul acestui articol, principalele momente ale partidei.

FCSB - Craiova LIVE. FCSB şi Craiova luptă pentru a se clasa pe o poziţie cât mai bună în clasament, în perspectiva terminării sezonului regulat şi a începerii meciurilor din play-off. 

FCSB - Craiova LIVE.  Antrenorul echipei de fotbal FCSB, Mihai Teja, a declarat, sâmbătă, într-o conferinţă de presă, că formaţia sa are toate atuurile pentru a câştiga partida de pe teren propriu cu Universitatea Craiova din etapa a 25-a a Ligii I. 

"Este un meci important pentru noi, întâlnim o echipă bună, o echipă puternică, dar cred că avem toate atuurile să câştigăm, mai ales că jucăm acasă. Va fi greu, dar am încredere în băieţi. Nu ştiu dacă e cel mai important meci din cariera mea. Va fi un joc frumos, cu două echipe care practică un fotbal bun şi care au jucători de calitate. Nu este un meci decisiv, e un meci mai special, dar sper să fie un spectacol şi să se termine bine pentru noi", a spus tehnicianul. 

FCSB - Craiova LIVE. Antrenorul Universităţii Craiova, Devis Mangia, spune că partida de sâmbătă cu FSCB, din etapa a 25-a Ligii I, va fi un meci important şi interesant pentru fotbalul românesc, dar nu va decide nimic cu privire la titlu. 

Va fi un meci important şi cred că va fi interesant pentru fotbalul românesc, dar nu va decide nimic pentru titlu. Nu cred că există vreo favorită, în clasament suntem la egalitate de puncte cu FCSB, cred că trebuie să continuăm să mergem pe drumul nostru. Mergem acolo pentru a face cel mai bun meci posibil, nu ne gândim la un rezultat de egalitate. FCSB este o echipă bună, cu foarte mulţi jucători buni, dar la fel e şi Craiova, mergem acolo cu şansele noastre. Am lucrat bine în această săptămână, avem soluţii, avem jucători, a spus Mangia, vineri, într-o conferinţă de presă. 

Vezi şi: Olguța Vasilescu și Claudiu Manda, primele imagini de la cununie

PROTEST în Piața Victoriei. Telefonul primit de Rareș Bogdan

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
NoMy - smt4.3.1
pixel