FC Brașov, preluată de investitorul Simon Maurer

FC Brașov a intrat în faliment în acest an, dar suporterii galben-negrilor au luptat pentru a menține fotbalul viu în oraș, înființându-și propria echipă.

Începând de miercuri, echipa care la finalul turului se află pe primul loc în Liga 4 Brașov, AS "SR" Brașov, a fost preluată de investitorul Simon Maurer, care deține afaceri în domeniul imobiliar. 

Continuatoare a defunctei FC Brașov, formația are ca obiectiv promovarea succesivă până în Liga 1, acolo unde a petrecut 46 de sezoane în întreaga istorie. 

”Reprezentanţii suporterilor stegari şi Maurer Imobiliare au ajuns la un acord, iar astăzi au semnat actele şi au cedat puterea de decizie la echipa AS «SR» Braşov în favoarea preşedintelui Vasile Dochiţa şi a doi reprezentanţi Maurer Imobiliare, Liţoiu Filip şi Preda Claudiu-Adrian.

Fiecare persoană va deţine în mod egal, 33,33%, dreptul de proprietate asupra clubului stegar. În noua structură va rămâne preşedinte Vasile Dochiţa, care devine şi administratorul Asociaţiei Sportive «SR» Braşov.”, se arată într-un comunicat al clubului.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

STIRE RECOMANDATA

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel