FC Barcelona a rămas fără antrenor. Cine vine în locul lui Valverde

Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Înfrângerea cu Atletico Madrid, din Supercupa Spaniei, a fost picătura care a umplut paharul pentru conducerea Barcelonei și i-a adus demiterea lui Ernesto Valverde.

Ernesto Valverde nu mai este, de luni, antrenorul echipei FC Barcelona. Antrenorul de 55 de ani a fost demis de președintele Josep Maria Bartomeu.

Conform mai multor publicații din Spania, citate de Eurosport, Valverde își va lua rămas bun de la jucători în cursul zilei de marți. Spaniolii de la Marca scriu că lui Ernesto Valverde i-a fost comunicat deja că nu mai este antrenorul Barcelonei. ESPN și Onda Cero au menționat același lucru. Comunicatul oficial al clubului urmează.

 Adus în 2017 la clubul catalan, Valverde a luat două titluri cu Barcelona, însă marele obiectiv, Liga Campionilor, a fost ratat de fiecare dată. Pentru continuitatea pe se va apela la un interimar până în vară, urmând ca, în funcție de rezultate, acesta să aibă șansa de a continua la Barcelona. Conform sport.es pe această listă se află Gaby Milito, Marcelo Gallardo, Thierry Henry, Quique Setien și Garcia Pimienta.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel