Fatih Terim, din nou antrenor la Galatasaray Istanbul

captura video youtube
captura video youtube

Antrenorul Fatih Terim va pregăti pentru a patra oară în cariera sa echipa de fotbal Galatasaray Istanbul, după ce echipa a rămas fără antrenor.

Cel numit de presa turcă "Împăratul", Fatih Term, va pregăti pentru a patra oară în cariera sa echipa de fotbal Galatasaray Istanbul, care poartă în prezent negocieri cu fostul selecţioner al Turciei, pentru a-l înlocui la conducerea tehnică pe croatul Igor Tudor, demis recent din cauza rezultatelor nesatisfăcătoare, a anunţat clubul turc pe site-ul său oficial.

Terim, în vârstă de 64 ani, a mai antrenat-o pe Galatasaray în perioadele 1996-2000, 2002-2004 şi 2011-2013, cucerit în total şase titluri de campion naţionale, 2 Cupe şi 4 Supercupe ale Turciei, precum şi Cupa UEFA, în anul 2000, când la echipa din Istanbul evoluau internaţionalii români Gheorghe Hagi şi Gheorghe Popescu.

El a avut, de asemenea, trei mandate de selecţioner al Turciei, ultimul încheindu-l în vara acestui an, când a fost nevoit să renunţe la funcţie după ce a fost implicat într-o încăierare, fiind înlocuit cu românul Mircea Lucescu.

Galatasaray, care are în palmares 20 de titluri de campioană a Turciei, ocupă în prezent locul 3 în clasament, după ce a suferit weekend-ul trecut a patra înfrângere din acest sezon. La gruparea "Cim Bom" evoluează în prezent fundaşul român Iasmin Latovlevici.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel