Fată violată la Mehedinți. Poliția face precizări

Interventie politie
Interventie politie

Poliția Mehedinți face precizări după ce o fată care ar fi fost violată a sunat la 112. 

Poliția Mehedinți precizează că fata de 19 ani care a fost violată le-a declarat anchetatorilor că acest lucru s-a întâmplat înainte să sune la 112 și să anunțe că este urmărită, transmite corespondentul Mediafax.

După ce inițial a spus, la 112, doar că a fost urmărită de cei trei bărbați, la sediul Poliției, tânăra a mărturisit că a fost obligată să întrețină relații sexuale în timp ce se afla pe malul Dunării, lângă Drobeta Turnu Severin și a depus plângere împotriva agresorilor.

Reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Mehedinți precizează că echipajul a ajuns la fața locului în cinci minute de la sesizare.

„La sediul Poliției, victima a formulat plângere împotriva celor trei pentru viol, a fost examinată medico-legal, iar din concluziile raportului a fost dispusă reținerea celor trei tineri. În urma cercetărilor efectuate și a probatoriului administrat în cauză s-a dispus continuarea urmăririi penale pentru săvârşirea infracţiunii de complicitate la viol și viol, cei trei bărbați fiind reținuți pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță de reținere, și introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul IPJ Mehedinți", a declarat, corespondentului MEDIAFAX, Nicolae Lohon, purtătorul de cuvânt al IPJ Mehedinți.

Cercetările sunt continuate de un procuror

Cercetările sunt făcute sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Drobeta Turnu Severin.

Surse judiciare au declarat pentru MEDIAFAX că totul ar fi pornit după ce tânăra ar fi hotărât să se întâlnească cu unul dintre ei, pe care îl cunoștea, însă la întâlnire au venit și cei doi prieteni ai acestuia.

Informațiile inițiale arătau că fata a sunat la 112, în timp ce se afla pe marginea Dunării, lângă orașul Drobeta Turnu Severin, spunând că este urmărită, iar apoi fost violată.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel