Caz IMPOSIBIL de rezolvat. Fată RĂPITĂ, descoperire șocantă a mamei

O tânără în vârstă de 18 ani a dispărut după ce a ieșit la o plimare cu bicicleta.

Adolescenta din New Mexico obișnuia să iasă în fiecare dimineață la plimbare cu bicicleta. Dar într-o zi nu s-a mai întors acasă. Descoperirea făcută de mama tinerei este șocantă. Tara a simțit într-o zi că este urmărită de un șofer, însă a ignorat acest lucru, potrivit merdeka.ro.

După câteva zile, când fata a ieșit iar la plimbare, a sunat-o pe mama ei să vină să o ia dacă nu ajunge acasă până se întunecă, iar mama sa a făcut așa cum i-a zis fiica ei. Dar mama ei a avut un șoc când nu a găsit-o, așa că a mers de îndată la poliție. 

După un an de la incident, mama fetei a mers la secția de poliție cu o fotografie pe care o găsise într-o parcare. În poza respectivă erau o fată și un băiat, care aveau mâinile legate și gurile acoperite cu bandă adezivă. Femeia susținea că în fotografie este fiica ei.

Șeriful din Valencia County a dezvăluit că mai mulți băieți au urmărit-o cu mașina și au lovit-o, apoi au ascuns-o, după ce rănile i-au fost fatale. Chiar dacă știa numele celor implicați, fără rămășițele Tarei, nu putea construi un caz împotriva lor.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel