Fanii lui Lazio, făcuți praf: Să vă fie RUȘINE!

Mario Balotelli îi acuză pe fanii lui Lazio de rasism, după scandările din timpul meciului de duminică.

Mario Balotelli, 29 de ani, atacantul echipei Brescia, i-a acuzat pe fanii formației Lazio de rasism, duminică, după meciul direct, încheiat cu succesul grupării din capitala Italiei, scor 2-1, conform Mediafax.

Într-o postare făcută pe Instagram, Balotelli a scris: "Este o înfrângere care doare, dar vom reveni mai puternici pentru că suntem pe drumul cel bun. Să le fie rușine fanilor lui Lazio care au fost azi pe stadion! Spuneți nu rasismului!".

Meciul, întrerupt

Meciul a fost oprit de arbitru pentru câteva minute în prima repriză, la cererea lui Mario Balotelli, care ar fi auzit scandări rasiste la adresa lui dinspre fanii lui Lazio, scrie ESPN. Un anunț a fost făcut la stația de amplificare, iar antrenorul oaspeților, Simone Inzaghi, a fost văzut solicitându-le fanilor echipei sale să înceteze.

Balotelli nu se află la primul astfel de caz din carieră. În noiembrie 2019, după un meci cu Hellas Verona, scor 1-2, atacantul italian a amenințat că va părăsi terenul, după ce fanii adversarilor ar fi avut un comportament rasist față de el. În cele din urmă, Balotelli a fost convins de coechipieri să rămână pe gazon.

Mario Balotelli a fost cel care a deschis scorul în partida cu Lazio, de duminică, din runda cu numărul 18 din Serie A. Jucătorul de la Brescia a punctat după 18 minute, însă Ciro Immobile, cu reușitele din minutele 42, respectiv 90+1, a adus victoria oaspeților, scor 2-1.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel