Familie cu un copil, furt dintr-o benzinărie din România. Câţi bani au luat cei trei

hoti
hoti

O benzinărie din Turnu Măgurele a fost jefuită weekendul trecut, chiar în momentul schimbului de tură. Hoţii, o familie cu un copil de 12 ani, au fugit cu un bolid de lux de la faţa locului, însă au fost prinşi repede de oamenii legii. 

În data de 04.07. 2019, în jurul orei 20.00, Poliția Municipiului Turnu Măgurele a fost sesizată, prin apel la numărul unic de urgență 112, cu privire la faptul că dintr-o benzinărie situată pe Șoseaua Alexandriei au fost sustrași aproximativ 22.000 de lei.

În timp ce angajații benzinăriei efectuau schimbul de tură, profitând de neatenția acestora, doi bărbați și o femeie, cu vârste cuprinse între 34 și 52 de ani, împreună cu un minor în vârstă de 12 ani, toți domiciliați în județul Teleorman, ar fi sustras 22.600 de lei, după care au pornit în direcția comunei Crângu, cu un autoturism, scrie observator.tv. 

Pe raza comunei Crângu autoturismul a fost oprit pentru control de către polițiștii Serviciului Rutier Teleorman și au fost identificate persoanele bănuite de comiterea furtului.

În cauză a fost întocmit dosar penal, în care se efectuează cercetări în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor comiterii faptei, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Turnu Măgurele.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel