Familia Melencu, chemată la Palatul Cotroceni. Bunicul Luizei, mesaj în lacrimi

Luiza Melencu și bunicii
Luiza Melencu și bunicii

Familia Melencu este chemată astăzi la Administrația Prezidențială unde speră să afle noutăți din ancheta dispariției Luizei. Mai mult, ei le vor cere autorităților statului să facă lumină în acest caz. 

Stelian Iordache, bunicul Luizei, a intervenit în această dimineață în direct la România TV unde, în lacrimi, a povestit despre așteptările pe care le are în urma întâlnirii de astăzi de la Palatul Cotroceni. 

”Astăzi e o zi mai deosebită pentru noi și sper ca să fim înțeleși și sper să aflăm lucruri mai deosebite, chiar lucruri adevărate despre ce s-a întâmplat cu nepoata mea. Sper să nu fim dezamăgiți. Domnul președinte are atâtea servicii la dispoziție, este membru CSAT, dumnealui se poate implica foarte mult în aceste cazuri. Sper să nu devieze de la realitate și să spună lucrurilor pe nume, ce s-a întâmplat. Fata noastră trăiește și am dori să o avem din nou printre noi. Sperăm ca să ajungem acolo unde e durerea noastră. La traficanți. Luiza a fost traficată. Vrem să plătească cei care nu și-au făcut datoria. Cei care au stat la poartă și au putut să facă ceva și nu au făcut”, a precizat în lacrimi bunicul Luizei Melencu, Stelian Iordache, în direct la România TV. 

Mama și bunicul Luizei vor merge astăzi la Palatul Cotroceni unde se vor întâlni cu un consilier al Administrației Prezidențiale la ora 16:30. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel