Familia adolescentei dispărute în Malaezia oferă o recompensă de aproape 12.000 de dolari

Familia lui Nora Quoirin, adolescenta de 15 ani cu dificultăţi de dezvoltare şi învăţare care a dispărut de o săptămâna dintr-un resort turistic din Malaezia, a oferit o recompensă celui care va da informaţii care să permită localizarea fetei, relatează luni EFE.

Mama fetei, Meabh Quoirin, a mulţumit poliţiei pentru operaţiunile de căutare şi a oferit 50.000 de ringgit (aproximativ 11.900 dolari), donaţi de un om de afaceri anonim din Belfast, pentru a ajuta la desfăşurarea investigaţiei.

"Nora este prima noastră fiică. A fost vulnerabilă încă de când s-a născut. O iubim mult iar inimile ne sunt sfâşiate de durere. Cerem oricui are informaţii despre Nora să ne ajute să o găsim", a declarat mama fetei la o întâlnire cu presa.

Nora a ajuns în Malaezia la 3 august cu familia sa franco-irlandeză pentru a petrece două săptămâni de vacanţă, însă a doua zi de dimineaţă nu au mai fost găsită în camera ei, iar fereastra era deschisă. 

Sâmbăta trecută, familia a indicat posibilitatea unei răpiri drept cauză a dispariţiei fetei care are dificultăţi de dezvoltare şi învăţare şi malformaţii fizice care o împiedică să se mişte cu uşurinţă. 

Poliţia consideră cazul ca o dispariţie, dar nu elimină nicio altă posibilitate.

Aproximativ 353 de persoane au participat luni la operaţiunile de căutare, care se desfăşoară în rezervaţi naturală Negeri Sembilan, la 60 de kilometri sud de Kuala Lumpur.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel