''Falsă alertă'' de deturnare pe aeroportul din Amsterdam

Foto ilustrativ
Foto ilustrativ

Un pilot a activat accidental miercuri o alarmă de deturnare a unui avion pe aeroportul Amsterdam-Schiphol, declanşând o operaţiune majoră de salvare şi de intervenţie a forţelor de ordine olandeze, relatează AFP. 

Compania aeriană spaniolă Air Europa şi-a cerut profund scuze pentru falsa alarmă care a dus la incidentul survenit într-un avion ce urma să decoleze spre Madrid. Alertă falsă. În zborul Amsterdam - Madrid, în această după-amiază, a fost activată din greşeală, o alertă care declanşează protocoale privind deturnările aeronavelor pe aeroport , a declarat Air Europa într-un mesaj postat pe Twitter.

Nu s-a întâmplat nimic, toţi pasagerii sunt în siguranţă şi aşteaptă să poată decola în curând. Ne pare foarte rău, a adăugat sursa citată. Poliţia militară, responsabilă cu securitatea porturilor şi aeroporturilor, a indicat miercuri seara că va interveni din cauza unei situaţii suspecte la bordul unui avion de pe aeroportul Schiphol din Amsterdam. Ulterior, poliţia a raportat că pasagerii şi echipajul au putut să coboare din aeronavă în siguranţă. Avionul transporta 27 de pasageri, a informat presa locală, potrivit Agerpres. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel