Faliment Realitatea TV. Herjeu (CNA), precizare privind retragerea licenței

După ce Curtea de Apel București a decis falimentul societății Realitatea Media, Radu Herjeu a făcut precizări importante cu privire la soarta postului tv.

Într-o postare de pe o reţea de socializare, Radu Herjeu, membru CNA, a adus cateva clarificări cu privire la temerile că CNA ar putea retrage imediat licenţa Realitatea TV. 

„Pentru informarea publicului curios. CNA nu va retrage licenta Realitatea TV decat in urma solicitarii lichidatorului judiciar care va fi numit de judecatorul sindic, dupa ce va stabili planul de punere in practica a deciziei Curtii de Apel. Pentru Radio Realitatea FM este o alta procedura. ANCOM ia act (atunci cand acesta va fi declarat de judecatorul sindic) de falimentul societatii care gestioneaza Realitatea FM. ANCOM va retrage licenta de emisie, dupa care va instiinta CNA, care va retrage si licentele radio. Este un proces de durata,” a spus Radu Herjeu.

Magistraţii Curţii de Apel Bucureşti au decis infirmarea planului de reorganizare propus de S.C Realitatea Media S.A. şi a trimis cauza la judecătorul sindic în vederea intrării în faliment.

Decizia instanţei este irevocabilă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel