Falcă: Am votat pentru ca 2020 să fie anul schimbărilor la 30 de ani de la Revoluţie

Gheorghe Falcă
Gheorghe Falcă

Vicepreşedintele PNL Regiunea Vest, Gheorghe Falcă, a declarat, duminică, la ieşirea de la urne, că a votat pentru "schimbările majore" de care România are nevoie.

Vicepreşedintele PNL Regiunea Vest, Gheorghe Falcă, a declarat, duminică, la ieşirea de la urne, că a votat pentru "schimbările majore" de care România are nevoie la 30 de ani de la Revoluţie şi pentru ca anul 2020 să fie unul în care ţara să aibă "un proiect politic mare, pentru noile generaţii", scrie Agerpres. 

"Am votat pentru un proiect de ţară, o Românie normală, astfel încât anul 2020 să fie un an al schimbărilor majore şi după 30 de ani de la Revoluţie să putem spune că intrăm în altă etapă a României, pentru că România a îndeplinit o etapă importantă de securitate în NATO, o etapă importantă de integrare în Uniunea Europeană şi după 2020 este nevoie ca România să aibă un proiect politic mare, pentru noile generaţii, care să ducă mai departe stindardul acesta frumos al României frumoase", a declarat Falcă, europarlamentar şi vicepreşedinte PNL Regiunea Vest.

În judeţul Arad, 387.977 de persoane cu drept de vot sunt înscrise pe listele permanente, pentru care au fost înfiinţate 437 de secţii de votare. Până la ora 14,00, conform BEC, prezenţa la urne a fost de 21,19%, sub cea naţională, de 25%.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel