FAKE NEWS! Poze cu Jean Paler și o echipă de medici. ”I-A CEDAT INIMA!” Artistul: ”M-au îngropat de viu"

Jean Paler
Jean Paler

Jean Paler este bine, sănătos!

„Ziua bună, oameni dragi! În urma ultimei apariţii pe TV, la bunul meu prieten Cătălin Măruță, nişte oameni "de bine", s-au gândit să îşi facă publicitate pe spatele meu şi..."m-au îngropat de viu". Este plin internetul cu titluri la genul că "I-A CEDAT INIMA" însoţit de poza mea şi de asemenea, ataşat lângă, o imagine cu o echipă de cadre medicale în plină operaţie, ca să fie shocking-ul mai mare.

Oameni buni, dragii mei, suflete pe care le bucur de peste 40 de ani, SUNT BINE, SUNT SĂNĂTOS, vă mulţumesc pentru sutele de mesaje, la auzirea acestor crunte veşti.

Iar pentru cei care au redactat aceste lucruri am câteva aspecte de punctat:

Sunteţi jalnici şi mai aveţi o "calitate": sunteţi analfabeţi. Nu ştiţi să redactaţi un text, jurnalişti de duzină, cu diplomă obţinută "pe uşa din spate" a Univeristăţii Hyperion. Fac un gest şi vă cumpăr un ABECEDAR, apoi am să vă învăţ să compuneţi un text argumentativ şi dacă treceţi cu brio, aveţi verde la scris articole! Până atunci: SĂ VĂ FIE RUŞINE! Mi-aţi alarmat familia, rudele, prietenii, fanii, oamenii care mă iubesc.

Sunteţi nişte nulităţi umane care nu meritaţi nicio literă din cele scrise. Tot acest gest, l-am făcut pentru tine, drag public!

Vă iubesc, vă îmbrăţişez şi vă mulţumesc că existaţi.

P.S. Vă aştept pe litoral, începând cu data de 17 iulie, voi fi prezent în spectacole ce vor avea loc în grădinile de vară. Cu sprijinul domnilor impresari Bebe Mihu şi Stoian Anghel.

Să ne revedem cu bine, mi-e dor să vă amuz, să vă pun un zâmbet în suflet şi...mai apoi pe chip”, a transmis Jean Paler, duminică, pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel