FAKE NEWS! Mircea Badea, scandalizat: Frizează oligofrenia

Badea
Badea

Mircea Badea a demontat mai multe fake news-uri care miercuri au făcut știrile zilei.

"Auziți un titlu: Secția specială pusă la colț de magistrați. Peste 80% au votat pentru desființarea ei. Acesta este un fake news. Este vorba de membrii Forumului Judecătorului etc, adică nimeni în drum. În niciun caz nu este vorba de 80% dintre magistrați”, a spus Mircea Badea la Antena 3.

”Ludovic Orban și-a publicat declarația de avere. Este superb! Se nasc niște întrebări geniale, pe lângă faptul că s-a născut al doilea Ion Iliescu... sărac și cinstit”, a mai spus Mircea Badea.


”S-a renunțat la supraimpozitarea contractelor part-time. E alt fake news! Nu erau supraimpozitate. Este o minciună, desigur. Un alt fake news este că se va ieftini benzina. Iar aia cu recursul compensatoriu frizează oligofrenia”, a încheiat Mircea Badea la Antena 3.

Plenul Camerei Deputaților a adoptat, miercuri, în calitate de for decizional, proiectul de lege privind abrogarea recursului compensatoriu, cu amendamentul prin care este stabilită perioada pentru care se aplică măsurile compensatorii persoanelor deținute în condiții improprii.

De asemenea, Camera Deputaților a adoptat, miercuri, în calitate de for decizional, proiectul de lege care elimină supraacciza la carburanți, dar scăderea prețurilor este sub semnul întrebării, pentru că ar putea încălca prevederile directivei UE care stabilește limite minime pentru accize.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel