Urmărește emisiunea live


Fake news despre Dăncilă. Dragnea: O să fiu mai dur decât de obicei

Liviu Dragnea
Liviu Dragnea

Liviu Dragnea a avut o intervenție fulger, marți seară, la Antena 3, după ce au apărut zvonuri privind o eventuală demisie a premierului României.

Viorica Dăncilă a declarat marţi seară, la Antena 3, în cadrul emisiunii „Sinteza zilei”, moderată de Mihai Gâdea, că nu intenţionează să demisioneze din funcţie. „Nu demisionez şi nici nu am intenţia să demisionez. Cum aţi spus şi dumneavoastră, este o informaţie falsă. Cineva care ar avea de gând să demisioneze nu ar avea un program încărcat şi nu ar avea în program puncte din programul de guvernare sau întâlniri în perioada următoare cu impact pe plan extern. Deci, categoric nu, nu am de gând să demisionez, iar dacă aş fi avut un gând în acest sens, sigur aş fi ieşit în public şi aş fi spus acest lucru”, a declarat Viorica Dăncilă.

Dragnea, intervenție

Ulterior, liderul PSD Liviu Dragnea a avut o intervenție fulger. „O să fiu mai dur decât de obicei în seara aceasta. Știam că sunt proști, acum arată că sunt și foarte disperați. Este o manipulare disperată. A intrat doamna prim-ministru, a explicat”, a zis Liviu Dragnea.

Declarații despre Cioloș

„Câteva observații despre ce a spus Dacian Cioloș în seara aceasta. Încă o dată, a arătat că este un om care habar nu a avut ce semnează și a rămas aceeași păpușă a serviciilor. Așa zisa obligativitate de a cere avizul de la CSAT pe ordonanțe - nu există așa ceva, nici măcar la buget. Putea să citească legea CSAT-ului, dacă nu o înțelegea în română, în franceză. (...) Pe de altă parte, o altă minciună e legată de blocajul care ar fi apărut în anchetele penale dacă nu dădea ordonanța 6. (...) A fost dată pentru a păstra în joc, în câmpul tactic SRI. Asta a fost rostul ordonanței 6, dată într-o zi”, a declarat liderul PSD în emisiunea lui Gâdea, adăugând: „Despre Cioloș o să tot vorbim de aici înainte, că avem de vorbit”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel