FADERE: DIASPORA indignată de afirmația lui Călin Popescu Tăriceanu

"Sunt capabili să își vândă votul pe un mic și o bere" este afirmația președintelui Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, despre românii din străinătate. 

Federația asociațiilor de români din Europa (FADERE) susține că "românii din diaspora sunt indignați". 

Potrivit unui comunicat de presă al FADERE, declarația lui Călin Popescu Tăriceanu "arată o necunoaștere a realității din afara granițelor". Românii din diapora îi reamintesc președintelui Senatului că "pentru a vota, majoritatea românilor din afara granițelor, trebuie să parcurgă distanțe care ajung și la mii de kilometri. Încă odată se vede clar că o parte din clasa politică nu a înțeles nimic din votul românilor din 16 noiembrie 2014".

Președintele FADERE, Daniel Tecu, a declarat că "Sunt dezamăgit de declarațiile domnului Tăriceanu, pentru că până acum a dat dovadă de respect pentru milioanele de români pe care îi reprezentăm; m-aș fi așteptat de la al doilea om în stat la mai multa eleganță. Românii din afara granițelor merg la vot din dragoste de țară și pentru că doresc ca România să ajungă la fel de prospere ca țările în care locuiesc". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel