Facebook și Instagram, probleme grave. Utilizatorii, blocați

Alexandru Ichim / 13 Martie 2019 / 18:12
Facebook
Facebook

Probleme grave pentru gigantul Facebook. Utilizatorii conturilor de pe rețeaua de socializare întâmpină probleme. Ei sunt blocați să posteze.

Utilizatorii paginilor de Facebook se confruntă astăzi cu o problemă serioasă. Nimeni nu a poate să pună poze sau link-uri pe Facebook. 

”A apărut o problemă. Lucrăm pentru a o remedia în cel mai scurt timp”, este mesajul transmis utilizatorilor, de către cei de la Facebook, în momentul în care se fac postări. 

Pe Twitter au apărut deja glume cu hashtagul ”#facebookdown. Utilizatorii Facebook scriu, în glumă, că au intrat pe Twitter pentru a vedea dacă tuturor le-a picat Facebook.  

Probleme au fost și cu utilizatorii conturilor de Instagram. Nici pe această rețea de socializare internauții nu au putut face postări. 

Probleme în mai multe zone de pe glob

 

Conform downdetector.com, care monitorizează funcţionarea site-urilor, problema a afectat zone extinse din Statele Unite şi Europa, însă au fost semnalate probleme de conectare şi în alte zone, precum America de Sud şi Asia, notează USA Today, scrie Agerpres.

Nu se cunoaşte deocamdată ce a cauzat pana de miercuri.

''Suntem conştienţi că unele persoane se confruntă cu probleme în accesarea familiei de aplicaţii a Facebook'', a confirmat într-un comunicat un purtător de cuvânt al companiei.

''Lucrăm pentru a rezolva această problemă cât de curând posibil", a adăugat acesta.

Serviciul WhatsApp deţinut de asemenea de Facebook pare să nu fi fost afectat de această problemă de funcţionare.