MODIFICĂRI Facebook. Ce schimbări aduc oficialii

În februarie 2004 Mark Zuckerberg a fondat rețeaua „The Facebook”, având la început denumirea „thefacebook.com”. facebook, lansată inițial ca o rețea universitară, a fost extinsă apoi la angajații unor companii ca Apple și Microsoft..
În februarie 2004 Mark Zuckerberg a fondat rețeaua „The Facebook”, având la început denumirea „thefacebook.com”. facebook, lansată inițial ca o rețea universitară, a fost extinsă apoi la angajații unor companii ca Apple și Microsoft..

În urma scandalurilor din ultimul an, Facebook apelează la inteligența artificială pentru a scăpa de toate problemele cu care se confruntă.

În ultima perioadă, imaginea celor de la Facebook a fost grav afectată, iar aceștia au luat o hotărâre pentru a rezolva această problemă. După mai multe studii efectuate în ultimele luni, aceștia au demonstrat faptul că dependența de Facebook are efecte negative asupra oamenilor.

Numărul persoanelor hărțuite online este în creștere

Problema știrilor false care apar în mod intens prin rețeaua de socializare nu pare să se remedieze prea curând, scrie playtech.ro.

Oficialii de la Facebook au anunțat o serie de instrumente care vor fi implementate la scară globală în următoarele zile. Acestea ar trebui să reducă problema hărțuirii atât pe Facebook, cât și pe Messenger.

Funcțiile noi sunt rezultatul unei colaborari cu organizații și grupuri care reprezintă drepturile femeilor și jurnaliștilor hărțuiți online

Facebook îți va oferi ajutor să interacționezi mai rar cu persoanele cu care ai avut altercații în trecut, cu cei pe care i-ai raportat ca fiind agresivi sau pe care i-ai blocat. Indiferent că cineva blocat își creează un cont nou sau folosește un al doilea cont pe care îl are deja, restricțiile impuse de tine se vor aplica și conturilor adiționale.

În cazul în care se întâmplă deseori ca o persoană să te agreseze prin intermediul conturi diverse, acesta este primul pas pentru a te supăra mai puțin online. IP-ul sursă a mesajelor e primul criteriu de identificare a hărțuitorilor, dar vor fi folosiți și alți algoritmi ce vor rămâne secreți pentru a fi mai greu înșelați.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel