Aplicație FACEBOOK, INTERZISĂ în EUROPA. N-a putut demonstra că protejează datele utilizatorilor

Aplicații telefon
Aplicații telefon

Milioanele de utilizatori ai Facebook au primit lovitura. Au decis să nu mai lanseze aplicația în Europa. Iată despre ce este vorba.

Compania Facebook a fost obligată să-și anuleze noua aplicație de dating în Europa, deoarece nu au reușit să demonstreze că protejează suficient de bine datele utilizatorilor. 

Facebook vrea să bată Tinder

În prezent, cea mai cunoscută și des utilizată aplicație de dating este Tinder pe care o folosesc milioane de oameni, iar Facebook a încercat să intre pe piață cu propria aplicație numită "Facebook Dating" și a anunțat acest lucru de nenumătate ori.

Astfel, reprezentanții Facebook au fost nevoiți să anunțe că blochează lansarea aplicației pentru că "nu a reuşit să demonstreze că este în conformitate cu regulamentul de protecţie a datelor cu caracter personal din UK – Data Protection Impact Assessment (DPIA)", citează libertatea.ro.

Facebook Dating vs. Tinder. Care sunt diferențele și cine o poate folosi 

Aplicația Facebook Dating este disponibilă de mobil și este disponibilă doar în SUA, Canada, Mexic, Brazilia și alte state din America și Asia și le permite doar utilizatorilor Facebook, cu vârste de cel puțin 18 ani, să se înscrie și să-și creeze un profil de întâlniri, separat de profilul principal, dacă au descărcată cea mai nouă versiune a aplicației de mobil Facebook.

Spre deosebire de Tinder, Facebook Dating nu se bazează pe sistemul de swiping, prin care utilizatorul glisează fotografii în dreapta sau în stânga, dacă e interesat sau nu de o persoană.

De asemenea, "nu trebuie să aștepți like-uri ca să ai prima șansă la o întâlnire", susțin cei de la Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel