Facebook a lansat o nouă aplicație care copiază Pinterest

O echipă a gigantului Facebook, însărcinată cu crearea unor experiențe noi, a lansat subtil o aplicație.

O echipă a gigantului Facebook, însărcinată cu crearea unor experiențe noi, a lansat subtil o aplicație familiară, inspirându-se din celebra Pinterest, conform Engadget. Aplicația, numită Hobbi, este disponibilă pentru dispozitivele cu iOS în Statele Unite și alte regiuni, însă nu a apărut încă și în Google Play Store. Descrierea acesteia arată că aplicația „vrea să vă ajute să vă documentați și să vă amintiți lucrurile pe care vă place să le faceți".

Precum Pinterest, utilizatorii pot salva imagini pe care pe apreciază și le pot organiza în colecții sau albume. Tot precum Pinterest, aceasta este țintită către cei care se bucură să gătească,coacă, să facă lucruri DIY, să creeze artă, dar și către cei care apreciază fitness-ul și designul de interior. Așadar, cum sunt ele diferite? Ei bine, Pinterest a recunoscut că Hobbi nu stă bine la „a descoperi, a căuta și a recomanda".

Noua echipă care se ocupă de aplicație a fost dezvăluită anul trecut drept „New Product Experimentation" (Experimentarea noilor produse. Fostul șef al celebrei aplicații dispărute Vine, Jason Toff, conduce divizia care este concentrată pe crearea de mici aplicații. În urma anunțului, Facebook a transmis că aplicațiile NPE care nu o duc bine vor ajunge la gunoi, așadar soarta lui Hobbi depinde de câtă lume o folosește.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel