Facebook, lovitură pentru Angi Şerban. Florin Bădiţă: Miroase tare suspect

(foto ilustrativ protest) Angi Serban
(foto ilustrativ protest) Angi Serban

Lovitură din partea Facebook pentru protestatara Angi Şerban. Totul a fost scos la iveală de către Florin Bădiţă, cel care a povestit tot ceea ce s-a întâmplat. 

"Facebook i-a dezactivat contul lui Angi Şerban - una dintre cele mai vocale activiste civice, membru Corupția ucide! Pentru că, vezi Doamne, se pretinde altcineva! Deşi aveau buletinul ei de peste 1 an de zile", scrie Florin Bădiţă - protestatar şi activist - pe pagina sa de Facebook.

"Asta după ce îi ţinuseră contul blocat de trei ori câte 30 de zile pentru nimic. Dezactivat = nu îi mai puteti citi niciunul dintre voi, multele zeci de mii care o urmăreaţi. De-aia nici nu am putut pune tag. Cenzură? Nu ştiu, dar miroase tare suspect", a mai scris Florin Bădiţă pe Facebook.

Iată ce a declarat Angi Şerban:

"Cum ajungi să-ți dezactiveze Facebook contul după 10 ani de activitate!!

M-am trezit de dimineață și mi-am pus ibricul la foc pentru nelipsita mea cafea de la prima oră. M-am așezat pe scaunul meu preferat din bucătărie și, deși am contul blocat iar de vreo două săptămâni, am zis să intru pe Facebook să văd ce s-a mai întâmplat. Boom! Surpriză!! "Contul tău a fost dezactivat deoarece pretinde că este altcineva, iar acest lucru încalcă Standardele Comunității Facebook". Cred că am rămas așa blocată vreo câteva secunde, timp în care mi-am spus în gând "bă, ăștia's nebuni de-a binelea". Încerc să-mi confirm identitatea de pe telefon - fără rezultat.

Pornesc laptopul și dă-i și scrie! Unul dintre lucrurile pe care le detest cel mai tare este să-mi livrez actul de identitate unei platforme de genu'.. Dar mnah.. Facebook nu are probleme cu GDPR-u'. Vreo jumătate de zi am stat să-mi trimit poze pe mail și să caut articole de presă și alte dovezi care să mă ajute să-mi recuperez contul." 

Mesajul integral, aici:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel