Face Club Bucharest, cel mai mare complex din România: Club, restaurant, ballroom

În Romexpo va fi deschis Face Club Bucharest, cel mai mare complex din Capitală cu săli de evenimente de tip ballroom, club și restaurant. 

Face Club Bucharest se întinde pe o suprafață de 25.000 de mp.

Complexul cuprinde un club de noapte, săli de evenimente de tip ballroom și un restaurant de fine-dining, toate construite la dimensiuni impresionante astfel încât să poată găzdui un număr cât mai mare de iubitori de bucătărie rafinată și petreceri exclusiviste.

Cel mai mare complex de entertainment din România

Face Club Bucharest va face față cu brio față exigențelor companiilor din București și din țară care pot organiza aici conferințe sau petreceri corporate chiar și pentru 2.200 de persoane.

Un club cu o capacitate de peste 2.200 de persoane, două săli de evenimente de peste 800 mp și un restaurant la care vor găti chefi cu experiență internațională vor alcătui Face Club Bucharest – cel mai mare complex de entertainment din România.

[citeste si]

Complexul este amplasat în partea de nord a Bucureștiului, în incinta Romexpo și va fi deschis oficial pe 24 noiembrie 2017.

”Realizarea unui astfel de complex a plecat de la premisa evidentă că Bucureștiul are nevoie de acest gen de locație integrată, care să asigure atât servicii speciale cât și capacitate mare de găzduire. Clubul poate primi peste 2.200 de persoane, fiind ideal și pentru evenimente corporate. Sălile de tip ballroom și restaurantul vor asigura servicii de mare calitate, gestionate fiind de un grup de manageri din străinătate. Ca avantaj adiacent, complexul beneficiază și de o parcare generoasă care exclude din start această problemă a capitalei. Suntem convinși că marile companii vor găsi aici spațiul ideal care să facă față exigențelor lor”, a declarat Cesar Waelivaara, manager al Face Club Bucharest.

Ecrane imense de 600 de metri

Clubul, construit pe o suprafață de 3.000 de mp, este cel mai mare din București și a fost astfel gândit și decorat pentru a crea o experiență unică de entertainment. Pe ecrane imense, dispuse pe 600 metri, vor fi proiectate imagini spectaculoase tematice. Tavanul va recrea imaginea unui cer senin, plin de stele, un decor unic în peisajul cluburilor bucureștene.

Peste 2.200 de persoane se pot bucura de acest spațiu în cadrul serilor de weekend sau al petrecerilor corporate.

”Din cunoștințele noastre, doar sălile de la Palatul Parlamentului au capacitatea de a găzdui un număr așa de mare persoane. Știm că pentru companii este important să poată avea la dispoziție un spațiu în care să adune toți angajații și colaboratorii și că, de multe ori, le este greu să-l găsească”, a adăugat Cesar Waelivaara.

Parcare gratuită pentru 400 de mașini

Parcarea specială dedicată clubului poate susține prezența a peste 400 mașini și va fi gratuită, beneficiind, la cerere, și de serviciul valet parking. În cadrul complexului există o pădure foarte frumoasă unde doritorii se pot plimba sau organiza diverse evenimente în aer liber. Pentru vara anului 2018 au fost deja programate o serie de evenimente și petreceri care vor crea o atmosferă de neuitat pentru cei prezenți.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel