Fabrici de încălțăminte contrafăcută, descoperite de polițiști

FOTO: Poliția Română
FOTO: Poliția Română

În această dimineață, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Ilfov au efectuat 19 percheziții domiciliare, în București și în județele Ilfov și Brăila, în vederea destructurării a două grupări infracționale specializate în contrafacere, evaziune fiscală și contrabandă.

Au fost descoperite cantități importante de țigări, articole protehnice și două fabrici în care era confecționată încălțăminte contrafăcută.

La data de 29 mai, poliţiştii din Ilfov, sprijiniți de Direcția Operațiuni Speciale și de polițiștii din județele Brăila și Prahova, au organizat o acțiune de amploare, în scopul destructurării a două grupări infracționale, la sediul poliției fiind conduse 15 persoane, pentru audieri.

Astfel, prima grupare era specializată în producerea și comercializarea de produse contrafăcute, iar în urma a 6 percheziții desfășurate în Bucuresti și în județul Ilfov, au fost descoperite 2 fabrici clandestine, în localitatea Jilava, în care era confecționată încalțăminte contrafăcută sub diverse mărci cunoscute.

Au fost confiscate importante cantități de încălțăminte

Polițiștii continuă documentarea activității infracționale, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Ilfov, sub aspectul săvârșirii infracţiunilor de contrafacere și evaziune fiscală.

Cea de a doua grupare ar fi comercializat țigări de contrabandă. Pentru documentarea activității infractionale, polițiștii au efectuat 13 percheziții în Bucuresti și în județele Ilfov și Brăila, unde au descoperit cantități importante de țigarete, articole pirotehnice, peste 440.000 de lei și arme albe.

Poliţiştii continuă cercetările, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Cornetu, sub aspectul săvârșirii infracţiunilor de contrabandă și de nerespectare a regimului armelor și munițiilor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel