Fabrică distrusă, patroni amenințați. Marian Oprișan, declarații explozive în direct la România TV

În direct la România TV, Marian Oprișan, președintele Consiliului Județean Vrancea și al organizației județene a PSD, a făcut precizări cu privire la distrugerea unei fabrici de alcool din județul Vrancea. 

Într-o intervenție telefonică la România TV, Marian Oprișan a făcut declarații cu privire la un reportaj prezentat de România TV, în care se prezenta cum a fost distrusă o fabrică de alcool din județul Vrancea, în urma unor percheziții. Operatorul economic plătea lunar câte două milioane de euro statului român. În materialul jurnalistic, directoarea fabricii de alcool a susținut că pe parcursul anchetei a fost forțată să ia tratament psihic și ar fi fost amenințată că i se vor duce copiii bolnavi la asistența socială. 

Marian Oprișan a intervenit la România TV, unde a făcut declarații. Se pare că se făceau presiuni asupra patronului fabricii distruse pentru a-l denunța pe liderul social-democrat, dar el ar fi refuzat. 

Marian Oprișan: Auzisem ceva din acest punct de vedere, dar am pus-o pe seama normalității vremurilor de atunci. Pentru că la vremea respectivă cuvântul de ordine era abuzul procurorilor. Nu știu cine a făcut lucrurile alea... 

Victor Ciutacu: Îl cunoașteți pe patronul fabricii de alcool care nu a vrut să vă denunțe?

Marian Oprișan: Da, îl cunosc. Focșaniul nu este un oraș mare. E un oraș mic.

Victor Ciutacu: V-a zis omul în ăștia șase ani de zile: m-au presat ăștia, mi-au distrus afacerea. Au nenorocit-o pe directoare ca să te denunț? Să nu-mi spuneți că aflați odată cu mine?

Marian Oprișan: Eu am aflat odată cu dumneavoastră. (...) Domnule Ciutacu, noi știm cum au fost vremurile și le cunoaștem. Trăiesc cu speranța că garantul independenței justiției, Consiliul Superior al Magistraturii, Inspecția Judiciară, nu vor trece peste aceste abuzuri și cei vinovați vor fi trași la răspundere, așa cum este normal să se întâmple. Pe vremea respectivă credeți că puteai să spui ceva cuiva, din acest punct de vedere? În condițiile în care au fost atacați și distruși oameni de afaceri care aveau câte 5.000-6.000-15.000 de angajați. Au fost distruși pentru că nu știu căror ochi albaștri din anturajul lui Coldea nu le plăcea mersul pe acolo. 

Victor Ciutacu: Să înțeleg că de frică nu ați zis nimic la momentul respectiv?

Marian Oprișan: Am așteptat cu toții să vedem ce spune justiția din acest punct de vedere. Ce puteam să fac? ...nu răspunde nimeni după cum bine știți (n.r. pentru distrugerea fabricii).”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel