Fabio Fognini, câștigător al turneului ATP de la Sao Paulo

Fabio Fognini, numărul 19 ATP este marele câștigător al turneului de la Sao Paulo.

Tenismanul italian Fabio Fognini a câştigat turneul ATP de la Sao Paulo (Brazilia), dotat cu premii totale în valoare de 516.205 dolari, în finala căruia l-a învins duminică, în trei seturi, 1-6, 6-1, 6-4, pe chilianul Nicolas Jarry, după o oră şi jumătate de joc.

În vârstă de 30 ani, Fognini şi-a trecut în palmares al şaselea său titlu ATP, toate fiind obţinute pe zgură. El i-a dedicat victoria căpitanului echipei de fotbal Fiorentina, Davide Astori, care a încetat din viaţă în noaptea de sâmbătă spre duminică.

Jarry, jucător de prespectivă


"Sper că am provocat un zâmbet într-o zi atât de tristă pentru sportul italian. Evident, îi dedic victoria lui Davide Astori şi familiei sale. Nu îl cunoşteam personal, însă prietenii jucători pe care îi cunosc mi-au spus mereu că era o persoană foarte fericită", a declarat Fognini, citat de agenţia EFE.

Nicolas Jarry (22 ani), marea speranţă a tenisului chilian, a disputat cu această ocazie prima sa finală în circuitul profesionist. El este primul jucător din Chile care accede în finala unui turneu ATP după Fernando Gonzalez (la Vina del Mar, în 2009).

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel