"Fă Ponta". Victor Ponta, în Teleorman: Trebuie să-mi spuneți "Fă Ponta"

Victor Ponta a vizitat, vineri, digul din satul Beiu, judeţul Teleorman, afectat în luna aprilie de inundaţii, şi i-a spus, ironic, unui sătean să i se adresez cu "fă Ponta".

VEZI ȘI: Adrian Năstase, CĂUTAT de politicieni. "A primit mai multe telefoane"

La patru luni de la inundaţiile din aprilie, când s-au plimbat cu barca trasă de pompieri pe uliţele aflate sub ape, premierul Victor Ponta şi vicepremierul Liviu Dragnea au revenit în satul Beiu.

Aşteptaţi pe digul construit cu bani de la Guvern mai bine de o oră de câteva zeci de săteni şi de oficialităţile din Teleorman premierul şi vicepremierul au descins la Beiu puşi pe glume.

VEZI ȘI: Badea, confruntare cu motocicliștii. Ce s-a întâmplat-VIDEO INCREDIBIL

După ce au admirat lucrarea pentru care s-au alocat 15 milioane de lei şi care a fost executată la foc automat, oficialii au interacţionat cu localnicii. Aceştia i-au cerut să nu uite că alte 115 case din satul nou se află în continuare în pericol de inundaţii, în lipsa unei linii de apărare şi i-au cerut să continue digul.

"Ştiţi cum trebuie să îmi spuneţi ? "FĂ PONTA !"şi facem. Îmi spuneţi ce să facem şi facem. Facem şi acolo, dar am zis să începem aici, unde a fost cel rău", le-a spus sătenilor premierul Ponta, scrie Adevărul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel