Extrădare Sebastian Ghiță. Grindeanu: Lucrurile se desfășoară conform procedurilor

Premierul Sorin Grindeanu a afirmat, vineri, că ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, i-a dat asigurări că toate lucrurile în cazul lui Sebastian Ghiţă se desfăşoară conform procedurilor, în vederea extrădării. 

"Sunt procedurile normale pe care Ministerul Justiţiei şi autorităţile din România le fac. M-am informat pe scurt dacă au început aceste proceduri, dacă sunt pe parcursul normal şi firesc. M-a asigurat domnul ministru Tudorel Toader că toate lucrurile se desfăşoară conform procedurilor, astfel încât extrădarea să poată fi făcută atunci când (...) se îndeplinesc toate procedurile", a declarat Grindeanu, la Brăila. 

Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, a afirmat marţi seară că Sebastian Ghiţă a fost identificat şi reţinut de autorităţile din Serbia în baza mandatelor emise în România. 

"Sebastian Ghiţă a fost identificat şi reţinut în baza mandatelor de arestare emise din România. Dacă l-au reţinut, vă daţi seama că reţinerea nu se face fără probatoriu, fără analiză, fără dosar, ceea ce înseamnă că în momentul în care a fost reţinut, ulterior arestat pentru cele 18 zile a existat baza juridică, fundamentul juridic şi faptic pentru luarea acestei măsuri grave", a declarat Tudorel Toader la Antena 3. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel