Extrădare GHIȚĂ. Tudorel Toader: Discuția e inevitabilă

Luni, ministrul Justiției, Tudorel Toader, a făcut declarații despre extrădarea lui Ghiță.

"Judecătorii din Serbia au solicitat suplimentar referiri cu privire la natura, conținutul, modul de desfășurare a activității infracționale. Documentele au ajuns la Ministerul Justiției săptămâna trecută. Ministerul Justiției a solicitat Curții de Apel Ploiești informațiile necesare, le-am primit. Astăzi (n.r. luni, 12 martie), cel mai probabil, vom primi de la Curtea de Apel Ploiești originalul documentelor respective. În momentul în care le primim, le și trimitem în Serbia prin curierat rapid", a zis Tudorel Toader, adăugând: "dacă vor considera necesar să solicite și altceva, imediat vom răspunde".

"Discuția este inevitabilă"

Cu privire la întâlnirea de la finalul lunii martie cu ministrul Justiției din Serbia, întrebat dacă va discuta despre acest subiect, a oferit următorul răspuns: "Vă dați seama că discuția este inevitabilă".

De asemenea, întrebat ce subiecte vor fi pe agendă, Tudorel Toader a spus că "în momentul acesta, se lucrează la definitivarea agendei, când va fi gata, o vom face publică".

[citeste si] 

De asemenea, în contextul în care Secția de Procurori a CSM a dat aviz negativ raportului de revocare al Laurei Codruța Kovesi de la conducerea DNA, raport realizat de Tudorel Toader, ministrul Justiției a făcut noi precizări.

VEZI ȘI Revocare Kovesi, CSM decizie. Toader: Le va fi greu

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel