EXCLUSIV  Expoziție inspirată de spiritul Uniunii Europene, la Galeria Calderon

Expoziție inspirată de spiritul Uniunii Europene, la Galeria Calderon
Expoziție inspirată de spiritul Uniunii Europene, la Galeria Calderon

În perioada 25 martie – 8 aprilie Galeria mobilă ARTUT organizează la Galeria de artă Calderon a Centrului Cultural Mihai Eminescu, cea de a treia expoziție din ciclul „Un artist și invitații săi. Vernisajul expoziției va avea loc azi, 25 martie ora 18.00.

„Pictorița Ioana Badea, gazda acestei expoziții și curatorul Maria Alexe au dorit prin această expoziție să ofere o manifestare care să se impună prin diversitate și culoare. Au dorit în același timp să sublinieze unitatea spirituală a celor care expun și care prin această coerență ideatică se opun Kitchului care ne înconjoară, reclamelor stridente și supradimensionate, cromaticii agresive a elementelor de decor strdal și interioarelor standardizate, chiar anumitor manifestări cu pretenții artistice care, din păcate mai pot fi întâlnite prin anumite galerii.

Expoziția aflată în custodia Maria Alexe este a pictoriței Ioana Badea care i-a invitat pe scenografa Andreea Basangeac, pictorii Florentina Bazgan, Mihai bănuțoiu, Angela Berneanu, Adrian Branea, corina Chirilă Elena Dumitrescu, Valentina Ionescu, Ana Ruxandra Pascu, Cătălin Ionuț Popa și Alexandru Zană. Alături de ei se află și de această dată sculptorul Alin Caracaș."

Ioana Badea a declarat exclusiv pentru DC News că „expoziția a fost inspirată de mottoul Uniunii Europene: „Unitate prin diversitate". Artiștii au dorit să demonstreze că deși opera lor este diferită, există un spirit de unitate care i-a adus împreună."

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel