EXPLOZIE uzină Cehia. Viorica Dăncilă, MESAJ după aflarea veștii morții românilor

Viorica Dăncilă a transmis un mesaj de condoleanțe în această dimineață, după explozia de la uzina chimică din Cehia, în urmă căreia cinci români și-au pierdut viața. 

"Am aflat cu durere despre accidentul produs la o uzină chimică din Cehia, în urma căruia și-au pierdut viața mai multe persoane, între care și cetățeni români. Transmit întreaga mea compasiune și solidaritate familiilor îndurerate.
Sunt în permanentă legătură cu Ministerul Afacerilor Externe, care a luat imediat toate măsurile de urgență și a făcut toate demersurile necesare pentru ca familiile victimelor cetățenilor români să primească asistența consulară de care au nevoie," se arată în mesajul Vioricăi Dăncilă.

Explozia din Cehia 

Reamintim că în urma informațiilor confirmate de Ministerul Afacerilor Externe, cinci din cele şase persoane decedate în urma exploziei produsă la o uzină chimică din localitatea Kralupy nad Vltavou, Cehia, au fost identificate ca fiind cetăţeni români. 

Explozia a avut loc într-o uzină aparţinând societăţii Synthos, specializată în producţia de cauciuc sintetic şi polistiren.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel