Explozie puternică la Arad. Patru apartamente arse și un bărbat cu răni grave

Patru apartamente au fost arse în urma unei explozii a unei butelii. Un bărbat a suferit arsuri grave pe faţă şi pe mâini.

Un număr de patru apartamente au ars şi un bărbat a suferit arsuri la nivelul feţei şi mâinilor într-un incendiu declanşat de explozia unei butelii, vineri dimineaţa, în Arad, alte două locuinţe fiind afectate.

Potrivit unei informări de presă a Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Arad, incendiul declanşat de explozia unei butelii într-o casă particulară din Cartierul Verde a fost anunţat prin 112 imediat după miezul nopţii, la faţa locului deplasându-se mai multe echipaje ale pompierilor din localitate, voluntari, echipaje SMURD şi maşini stingere a incediilor, descarcerare şi căutare-salvare.

Ce transmite ISU Arad

"La sosirea echipajelor, incendiul se manifesta generalizat la una dintre locuinţe. Având în vedere faptul că locuinţele au acoperiş comun, incendiul s-a extins şi la acoperişul locuinţelor vecine. În urma exploziei a rezultat o victimă - un bărbat de 50 de ani, care a suferit arsuri la nivelul feţei şi membrelor superioare, acesta fiind transportat de SMURD TIM la UPU Arad", se arată în informarea ISU, citează Agerpres.

Conform aceleiaşi surse, incendiul a fost lichidat în jurul orei 5,00.

Cauza incendiului este în curs de stabilire.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel