Urmărește emisiunea live


Explozie la Paris. Suspiciune de atac terorist

O persoană a fost rănită ușor în explozia produsă în momentul în care a deschis un plic la sediul Fondului Monetar Internațional (FMI) și ale Băncii Mondiale din Paris, transmite joi postul BFM TV, citat de Reuters.

UPDATE: Președintele Hollande afirmă că a fost vorba despre un ATENTAT.

Explozia unui colet-capcană produsă joi dimineața la sediul FMI din Paris este un "atentat" care arată că "suntem vizați în continuare", a declarat joi președintele francez Francois Hollande în timpul unei vizite la Toulon (sud-estul Franței), transmite AFP.

-Știrea inițială-

Agenția britanică de presă citează totodată Departamentul de Poliție potrivit căruia la birourile FMI și ale Băncii Mondiale din Paris este în curs de desfășurare o operațiune a poliției, relatează Agerpres.

Europe 1 menționează că circa 150 de persoane au fost evacuate din zona în care s-a produs incidentul, iar la fața locului au fost trimise echipe de pompieri, în timp ce AFP — care citează surse din poliție — face referire la 'mai multe persoane evacuate ca măsură de precauție'.

Incidentul are loc cu șase săptămâni înainte de alegerile prezidențiale și vine după ce un alt grup militant grec a revendicat o bombă trimisă într-un colet ministrului german de finanțe, Wolfgang Schaeuble, miercuri. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel