Urmărește emisiunea live


Explozie la Paris. Autorităţile în alertă. VIDEO

explozie
explozie

O puternică explozie s-a produs, sâmbătă dimineaţa, în Paris. 

Update: Explozia accidentală de la Paris, survenită sâmbătă din cauza unei scurgeri de gaz, s-a soldat cu 12 răniţi grav, dintre care cinci cu un pronostic vital angajat, printre ele fiind şi doi pompieri, a indicat serviciul de pompieri din capitala franceză, relatează AFP. Douăsprezece persoane sunt în urgenţă absolută, dintre care trei pompieri, şi 24 de persoane sunt într-o stare mai uşoară. Printre cele 12 persoane (în urgenţă absolută), pronosticul vital este angajat pentru doi pompieri şi trei civili, a declarat presei comandantul Eric Moulin, de la serviciul de pompieri din Paris. 

Potrivit declaraţiilor sale, unul dintre pompieri a fost îngropat în dărâmături mai multe minute, unda de şoc s-a propagat către patru străzi adiacente pe o rază de 100 de metri. Cercetăm toate locurile pentru a vedea dacă există şi alte victime, a adăugat el. 

Ştirea iniţială: O puternică explozie a avut loc într-o brutărie sâmbătă în arondismentul 9 din Paris, fiind rănite mai multe persoane şi spulberate mai multe geamuri din împrejurimi, au indicat prefectura poliţiei şi jurnalişti de la faţa locului, relatează AFP şi DPA. Potrivit prefecturii poliţiei, un incendiu a izbucnit într-un magazin urmat de o puternică explozie. Pentru moment este luată în calcul pista unei scurgeri de gaz pentru a explica incidentul, precizează AFP. 

DPA notează că autorităţile de la Paris sunt în alertă maximă, deoarece sâmbătă urmează să aibă loc un nou protest al vestelor galbene. Aproximativ 5.000 de poliţişti au fost desfăşuraţi în oraş. Protestele vestelor galbene au început la jumătatea lunii noiembrie, cu demonstraţii care au degenerat frecvent în confruntări cu forţele de ordine.

Vezi şi: Tragedie pe munte. Doi turişti au murit într-o avalanşă

Poiana Braşov, telescaun oprit. Avertisment pentru turişti

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel