Explozie la benzinărie. Peste zece victime pe o șosea din Italia

Explozie la benzinărie. Peste zece victime pe o șosea din Italia
Explozie la benzinărie. Peste zece victime pe o șosea din Italia

O explozie s-a produs la o benzinărie în Italia în urma căreia și-au pierdut viața doi oameni.

Conform pompierilor italieni, două persoane au murit şi alte 17 persoane au fost rănite în urma unei explozii care a avut loc miercuri la o staţie de benzină, la începutul după-amiezii, la circa 30 de kilometri nord-est de Roma, au anunţat Pompierii italieni.

'Explozie a staţiei de benzină pe (drumul naţional) Salaria. Unul dintre pompieri a decedat, precum şi unul dintre civilii implicaţi. Durere infinită', au notat pompierii italieni pe contul lor de Twitter. Explozia s-a produs, potrivit mass-media din Italia, în momentul în care un camion-cisternă realimenta staţia de benzină.

Cod roșu

Imaginile difuzate de posturile de televiziune arată că incendiul care a urmat exploziei a fost stins în timpul după-amiezii, după intervenţia mai multor echipe de pompieri. Ambulanţe şi trei elicoptere au fost mobilizate pentru a-i transporta pe răniţi spre spitalele din capitala Italiei.

Potrivit lui Antonio Mannoni, prefectul poliţiei din oraşul Rieti, cel mai apropiat de locul exploziei, zece persoane au fost rănite, dintre care două au 'cod roşu', cel mai ridicat grad de gravitate în Italia, fără ca aceasta să însemne totuşi că viaţa lor este în pericol. Presa locală a anunțat ulterior că sunt 17 persoane rănite de explozie. Salaria, drumul naţional pe care a avut loc accidentul, leagă Roma de Porto d'Ascoli (pe coasta Mării Adriatice), trecând prin Rieti (centru). Drumul a fost închis circulaţiei în ambele sensuri.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel