Explozie în Copenhaga, lângă o secţie de poliţie

Atentat
Atentat

O explozie s-a produs sâmbătă dimineaţa în apropierea unei secţii de poliţie din centrul capitalei daneze Copenhaga, au anunţat autorităţile locale, citate de agenţia dpa. 

Poliţia din oraş a informat pe Twitter că explozia s-a produs lângă o secţie de poliţie din cartierul Norrebro şi a adăugat că nicio persoană nu a fost rănită. Serviciile de urgenţă s-au deplasat la locul exploziei după ce au primit apeluri referitoare la un zgomot foarte puternic în zonă, a declarat purtătorul de cuvânt al brigăzii de pompieri Brian Eriksson pentru agenţia de ştiri daneză Ritzau. 

Incidentul s-a produs după o altă explozie care a avut loc marţi seara şi care a spart geamurile şi a provocat pagube faţadei clădirii care găzduieşte Agenţia daneză de taxe şi impozite din Copenhaga. Poliţia consideră incidentul de marţi seară drept un act deliberat. 

"Nu este un accident. Cineva a vizat în mod deliberat clădirea", a declarat miercuri pentru presă inspectorul şef de poliţie Jorgen Bergen Skov, adăugând că momentul în care s-a produs explozia sugera că autorul nu a avut în intenţie să provoace victime. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel