Explozie și incendiu la o fabrică de vopseluri din Orăștie. Sute de oameni, evacuați

Incendiu Orastie
Incendiu Orastie

O explozie s-a produs astăzi într-o fabrică de vopseluri din Orăștie. A fost urmată de un incendiu, care arde extrem de periculos și la ora publicării acestei știri. Cinci persoane au fost rănite. 

Un puternic incendiu a devastat o fabrică de vopseluri din Orăștie, iar 5 persoane au fost rănite în incident. Confruntate cu pericolul poluării, autoritățile locale au ordonat sute de evacuări.

Autorităţile avertizează, marți seară, că există un risc pentru sănătatea populaţiei din cauza poluării, în urma incendiului.

”Din primele măsurători făcute de specialişti a rezultat o alterare a calităţii aerului, ceea ce reprezintă un risc pentru sănătatea populaţiei, iar pentru a reduce timpul de expunere la acest risc începând cu ora 21.00 Comitetul local din municipiul Orăştie a decis evacuarea populaţiei din cinci blocuri cu 185 de apartamente situate în apropiere de locul producerii incendiului”, se menţionează într-un comunicat de presă transmis marţi seară de Centrul Judeţean de Comunicare şi Informare Publică Hunedoara.

[citeste si]

Incendiul a cuprins o hală cu patru niveluri, pe o suprafaţă de aproximativ 5.000 de metri pătraţi, iar pompierii din Hunedoara au chemat în sprijin echipaje din judeţele Sibiu, Alba şi Gorj.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel