VIDEO. Explozie devastatoare la Galați. Un apartament a sărit în aer. Cinci oameni răniți și zeci de persoane evacuate

O deflagrație puternică s-a produs într-un bloc din Galați. Mai multe apartamente sunt afectate, iar cinci oameni au fost răniți.

O explozie puternică a distrus mai multe apartamente dintr-un bloc din centrul orașului Galați, transmite Mediafax. Cel puțin o persoană a fost grav rănită, iar aproximativ 40 de oameni s-au autoevacuat din clădirea cu patru etaje. Pompierii și echipajele SMURD intervin la fața locului. Explozia ar fi fost provocată de o scurgere de gaze. În total sunt cinci victime.

Deflagrația a provocat pagube importante, fiind afectate mai multe apartamente și spații comune din imobil. Persoanele care locuiesc în blocul afectat au ieșit în stradă imediat după producerea exploziei. Zgomotul produs de explozie a fost atât de puternic încât alți gălățeni din cartier au crezut că este cutremur. 

"Sunt cinci victime dintre care una cu arsuri pe 50% din suprafața corpului, celelalte patru sunt cu răni ușoare. Victima a fost transportată la spital. Au fost evacuate 21 de persoane din blocul de locuit dintre care 3 copii și 6 bătrâni. Se pare că totul a pornit de la o acumulare de gaze într-un apartament de la parter. În momentul de față așteptăm să vedem dacă cei evacuați se pot întoarce în apartamentele lor.", a declarat Eugen Chiriță, purtător de cuvânt al ISU Galați, în direct la RealitateaPlus.

Experții vor verifica dacă structura de rezistență a imobilului a rezistat. În caz contrar, cei care locuiesc în bloc vor fi nevoiți să se mute la rude sau în spațiile puse la dispoziție de Primărie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel