Urmărește emisiunea live


EXPLOZIE avion. Femeie ASPIRATĂ pe geam. Imaginile GROAZEI - FOTO VIDEO

Un avion, aparţinând companiei Southwest Airlines, cu 149 de persoane la bord, s-a depresurizat marţi după ce motorul a cedat la o altitudine de circa 10.000 de metri, iar o femeie a decedat.

Femeia care a murit în cursa Southwest Airlines Flight 1380 a fost parțial aspirată printr-o fereastră a avionului american de pasageri, după ce un motor a explodat în aer.

Constatările inițiale spun că o lamă de ventilator a motorului lipsea. Într-o înregistrare, unul dintre piloți poate fi auzit spunând "există o gaură și cineva a ieșit".

Avionul, un Boeing 737-700, se afla în zbor de la aeroportul La Guardia din New York către Dallas, Texas, cu 149 de pasageri și cinci membri ai echipajului în momentul producerii incidentului, relatează BBC.

Martorii spun că un motor din partea stângă a avionului a explodat, zdrobind o fereastră și cauzând depresurizarea cabinei care aproape a aspirat-o pe femeie din aeronavă. Femeia a fost extrasă de pasagerii avionului.

IMAGINI din AVIONUL avariat
foto: @MTRANCHIN / Twitter

Ultimul deces al unui pasager pe un zbor comercial american a fost în 2009.

Femeia decedată se numeşte Jennifer Riordan şi era vicepreședinte al băncii la Wells Fargo din Albuquerque, New Mexico, potrivit Philadelphia Inquirer. În înregistrarea de control al traficului aerian publicată de NBC News, pilotul Tammie Jo Shults este auzit spunând: "Avem o parte din aeronavă dispărută, așa că va trebui să încetinesc un pic".

Întrebat dacă avionul este în flăcări, el spune că nu este, dar adaugă: "Au spus că există o gaură și cineva a ieșit".

VIDEO BBC

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel