Experiment România TV cu butoiul lui Dincă: Reconstituirea arderii unui cadavru

România TV a făcut un experiment cu ”butoiul lui Dincă” pentru a vedea veridicitatea declarației acestuia privind incinerarea corpului Alexandrei.

Sâmbătă după-amiază, România TV a reconstituit scena arderii cadavrului Alexandrei, într-un experiment inedit, prezentând totodată și teoria jurnalistului Ovidiu Zară, cea legată de oasele care au fost găsite incinerate în butoi.

Butoiul găsit în curtea lui Dincă rămâne proba cea mai controversată în dosarul Caracal. Cum a reușit Dincă să ardă un cadavru fără ca nimeni să bănuiască ce se întâmplă la el în curte rămâne încă un mister.

În imaginile România TV se vede un butoi identic cu cel din dosar în care a fost pus-o fata cu caracteristici asemănătoare Alexandrei. Dincă a declarat anchetatorilor că în butoi a pus vaselină, cârpe îmbibate în motorină și carton bitumat. Cadavrul, spune el, a fost așezat în picioare și i-a dat foc. În câteva ore, a ars complet și a rămas cenușă, câțiva dinți și câteva oase.

Șapte dinți, conform raportului medico-legal, au fost identificați ca fiind ai Alexandrei, dar oasele erau extrem de arse. Însă, au precizat realizatorii experimentului de la Realitatea Tv, numai un laborator specializat poate preciza dacă un corp uman, băgat în poziția verticală,  folosind aceleași materiale pentru ardere, poate doar în câteva ore să ajungă la cenușă.

Tototdată, România Tv anunță o ipoteză bombă, lansată de Ovidiu Zară, care spune că oase din cimitir au fost scoase de către Dincă și au fost puse unele în butoi sau, altele, aruncate la liziera pădurii. Zară a declarat că a primit informații într-o scrisoare, de la un localnic, de 8 pagini.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel