Experiențe cu UBER. Ce spune #generațiaSmart

Uber a împlinit doi ani în România. Serviciul a pornit cu câteva mii de persoane care foloseau aplicația, în București, s-a dezvoltat în Cluj-Napoca, Brașov și Timișoara, iar în timp a ajuns la peste 250.000 de pasageri. Programul s-a dezvoltat mai ales datorită celor din așa numita #generațiaSMART. De ce aleg ei UBER? Avantajele sunt că nu ai nevoie de bani gheață pentru a plăti cursa, nu mai depinzi de mașina personală, nu trebuie să lași baccșiș, serviciul este rapid și totodată șoferii parteneri conduc cu precauție.

Iată răspunsuri date de un antreprenor, un coach, un programator IT sau un consultant juridic la întrebarea ”de ce alegeți UBER?”.

Atena (37 ani, antreprenor)

Atena are 37 de ani și își împarte viața și timpul între a fi mamă, un job în publicitate și o mică afacere personală în domeniul digital. Locuiește în București de 15 ani și iubește orașul în aceeași măsură în care îl și urăște, ca o “provincială adevărată”, așa cum spune chiar ea.

“Pentru că activez în domeniul digital, Uber a fost o curiozitate tehnologică pe care nu o puteam rata și mi-am făcut cont cam pe la începuturile Uber în București. Ușor, ușor, a devenit obișnuință. Îl folosesc zilnic pentru libertatea de a nu avea cash la mine și pentru că fiecare zi este o nouă experiență: cunosc oameni noi, mă plimb cu tot felul de mașini, nu am nevoie de numerar și nu trebuie să las bacșiș”, povestește Atena.

Bianca (39 ani, consultant juridic)

Bianca este consultant juridic în cadrul unei companii globale. De când folosește Uber a renunțat la mașina personală pentru că e mult mai simplu și eficient să comande un Uber oricând are nevoie: nu are grija căutării locului de parcare și nu trebuie să deszăpezească mașina, atunci când ninge.

“Folosesc Uber pentru că sunt o persoană foarte practică, iar Uber răspunde perfect necesităților mele zilnice de transport în București. Locuiesc în zona centrală, am biroul în zona centrală la 10 minute de casă, iar școala fiului meu este în drum spre birou. Uber este ideal și îl folosesc și pentru deplasarea fiului meu la diverse activități”, ne-a spus Bianca.

Dan (55 ani, coach și consultant de business)

Dan este coach profesionist și consultant de business în domeniul dezvoltării afacerilor prin strategii inovatoare de creștere. Merge cu Uber pentru că îi oferă confortul și flexibilitatea de care are nevoie și, astfel, economisește timp.

“Uber este biroul meu mobil unde lucrez liniștit când sunt pe drum: vorbesc la telefon, scriu mail-uri, iar când nu fac nici una, nici alta, mă bucur de conversații interesante cu șoferul partener. Merg cu Uber pentru că mă simt cu adevărat răsfățat”, explică Dan!

Eugen (33 ani, director de creație)

Eugen este director de creație la una dintre cele mai apreciate agenții din România. Îi place să facă reclame care distrează, emoționează sau mișcă oamenii și are ocazia să lucreze zi de zi cu oameni extrem de interesanți și creativi.

“Nu merg exclusiv cu Uber: când e frumos afară iau bicicleta și, pentru că îmi place să conduc, merg din când în când și cu mașina personală. Aleg însă Uber ori de câte ori ies în oraș sau merg într-un loc în care știu că nu există locuri de parcare. Merg cu Uber pentru că îmi plac șoferii parteneri care conduc prudent, precum și calitatea mașinilor. Pentru mine confortul e foarte important, mai ales cel psihic :)”, explică Eugen.

Florin (31 ani, programator și fotograf)

Florin este dezvoltator de aplicații mobile pe platformele iOS / macOS, iar în timpul liber este fotograf la concerte, o pasiune pe care a descoperit-o în urmă cu 4 ani și care i-a oferit ocazia unică de a fotografia trupele preferate atât în țară, cât și la festivaluri mari din Europa. A folosit Uber încă de la lansarea serviciului în București, inițial pentru merge ocazional la birou.

“Treptat, Uber a devenit principalul mod de a mă deplasa la concerte, atunci când sunt presat de timp și transport echipament, și singurul mod de a mă întoarce acasă, deseori la ore destul de târzii. Merg cu Uber pentru calitatea serviciului, respectul primit din partea șoferilor parteneri, precum și disponibilitatea, indiferent de oră”, ne-a spus Florin.

Francisc (25 ani, dezvoltator de jocuri)

Francisc face jocuri de peste 7 ani, a lucrat pentru două companii mari din industrie, iar recent a ales să pornească la drum pe cont propriu și a deschis propriul său studio. În plus, organizează și evenimente legate de jocuri de orice fel de la video games la board games, și este organizatorul Global Game Jam în București. Este pasionat de artă, tehnologie, startup-uri și inovație și îi place să călătorească.

“Merg cu Uber nu doar pentru comoditate și confort, ci și pentru că îmi place să cunosc oameni și să le aud poveștile. Sunt atașat emoțional de Uber mai tare decât atunci când am început să folosesc serviciul (la lansare), pentru că Uber a fost acolo pentru mine și familia mea atunci când aveam dificultăți, iar pentru acest lucru voi fi etern recunoscător”, își amintește Francisc.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel