Excursii gratuite pentru elevi. Vezi unde se fac înscrierile

Procesul de înscriere pentru unităţile şcolare ai căror elevi vor participa la excursii culturale gratuite în Bucureşti, organizate în cadrul proiectului "ACCES: Porţi deschise. Minţi deschise", va avea loc în perioada 1-15 august.

Potrivit unui comunicat al organizatorilor transmis AGERPRES, în urma acestui proces vor fi selectate trei unităţi şcolare ai căror elevi - cel mult 10 pe unitate şcolară -, însoţiţi de unul dintre părinţii lor şi de un cadru didactic, vor lua parte la o excursie culturală cu o durată de patru zile în Bucureşti.

Toate costurile aferente deplasării sunt asigurate din bugetul proiectului iar pe parcursul excursiilor, elevii vor vizita şase muzee şi vor participa la patru ateliere de dezvoltare personală.

Cei 30 de copii din mediul rural defavorizat, împreună cu părinţii lor, vor face un tur cultural al Bucureştiului, iar cu sprijinul ONG-urilor active vor participa la ateliere pe teme de interes asociate vârstei: stimularea creativităţii, încurajarea participării şi educaţie civică, educaţie pentru sănătate, siguranţă pe internet etc. Părinţii vor participa la cursuri de educaţie parentală. Excursiile vizează în principal copiii aflaţi în situaţii defavorizate şi care provin din zone marginalizate.

Proiectul este implementat de Asociaţia CERC - Centrul European de Resurse Creative şi co-finanţat de Administraţia Fondului Cultural Naţional.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel