Excluderi în Pro România. Elena Cristian, întrebare esențială pentru Daniel Constantin

Co-președintele Pro România, Daniel Constantin, a explicat, marți seara, ce s-a întâmplat la votul de învestitură cu membrii partidului său, dar și ce se va întâmpla după ultima decizie a conducerii.

Elena Cristian, redactor șef la DC Business, invitată în emisiunea "Legile Puterii", la Realitatea Plus, de marți seara, a avut o întrebare esențială pentru Daniel Constantin, prezent și el în aceeași emisiune:

- "Se rupe Pro România, după modelul ALDE?", a întrebat jurnalista.

- "Eu știu ce voi face eu. Ce vor face ceilalți colegi, nu știu. Dar am responsabilitatea aceasta, cum am avut-o și în 2017 când am plecat din ALDE, iar dacă anumiți oameni vor spune că merg cu mine, o să încerc să găsesc cea mai bună soluție pentru ei și pentru mine", a răspuns Daniel Constantin.

- "Sunt surse care spun că veți merge la PNL", a mai afirmat Elena Cristian.

- "De-a lungul timpului, și mai ales în ultimele două luni, am avut foarte multe oferte. Și eu, și Sorin Cîmpeanu, și mulți alții. Cu cei de la PNL am avut o relație bună în ultima perioadă și, prin natura ecuației politice în Parlament, am colaborat pe anumite proiecte, pentru că am fost în Opoziție. Nu știu ce voi face. Am discutat cu toată lumea, cu toate partidele. Nu mi-am pus problema până aseară să plec în altă parte. Dacă asta este decizia (excluderea din partid - n.r.) ne strângem mâna bărbătește și mergem înainte fără scandal", a mai spus deputatul Daniel Constantin.

Daniel Constantin și-a anunțat, în aceeași emisiune, demisia din toate funcțiile pe care le deține în partid.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel