EXCLUDERE Andrei Caramitru din USR. Anunțul care îi dă fiori. Sorina Matei: Mai rău decât PSD

Sorina Matei
Sorina Matei

Vești proaste pentru Andrei Caramitru! Subiectul excluderii din USR a fost luat în discuție, în direct, vineri seară!

După ce Olimpia Ardelean a fost exclusă din USR, jurnalista Sorina Matei a întrebat dacă urmează și excluderea lui Andrei Caramitru pentru mesajele pe care le transmite.

”O dați afară pe această domnișoară care vă spune niște lucruri... și nu-l dați afară pe Andrei Caramitru. V-ați supărat pe Olimpia Ardelean pentru că a scris o postare care avea trei share-uri și spuneți că postarea i-a afectat campania lui Dan Barna, nu prostiile pe care le-ați făcut dumneavoastră acolo, ca partid, iar unul ca Andrei Caramitru, care înjură pe toată lumea, de dimineața până seara, nu pățește nimic”, a zis Sorina Matei la B1 TV.

Deputatul Ionuț Moșteanu a răspuns: ”Da... asta este o discuție despre Andrei Caramitru pe care aș vrea să o avem în partid. Într-adevăr”.

”Ce se întâmplă la USR este mai rău ca la PSD în acest moment. La PSD nu am văzut proteste în fața sediului... făcute de membrii PSD...”, a conchis Sorina Matei.

Olimpia Ardelean, de la USR Ilfov, a acuzat că a fost exclusă din organizație pentru o postare făcută la începutul lunii noiembrie în care amintea că Dan Barna că a știut de semnături false la inițiativa ”Fără Penali". Ea reclama o ”execuție" miercuri seara a Biroului Național al partidului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel