EXATLON. Vladimir Drăghia, Giani Kiriță și alte opt vedete au plecat din România

Miercuri, cele zece vedete care întregesc echipa gladiatorilor de la Exatlon au plecat spre Republica Dominicană, locul unde se va desfășura concursul difuzat la Kanal D.

Reality-ul va avea în prim plan 20 de concurenți. Echipa Gladiatorilor, formată din zece vedete, și Echipa Neînfricaților, formată din oameni obișnuiți, dar care practică intens activități sportive. Doar unul dintre aceștia va ieși învingător și câștigătorul marelui premiu de 100.000 de euro.

Cei zece gladiatori din echipa vedetelor sunt: cântăreața Anda Adam, gimnasta Diana Bulimar, medaliată la competiții olimpice și europene, Vladimir Drăghia, fost înotător de performanță și actor cunoscut, Giani Kiriță - fost fotbalist la clubul Dinamo, Cătălin Cazacu, campion de motociclism viteză, cântăreața Claudia Pavel (Cream), Diana Belbita, luptătoare profesionistă de MMA, supranumită Prințesa Războinică, Anca Surdu – dublă campioană mondială și europeană la gimnastică aerobica, Ion Oncescu, luptător profesionist de skandenberg, multiplu campion mondial și european, și Andrei Stoica, multiplu campion mondial la kickboxing, categoria light heavyweight.

Fără acces la tehnologie și cu limitări drastice în ceea ce privește lucrurile ce le pot face viața mai ușoară acolo, pe „câmpul de luptă", vedetele vor fi nevoite să facă față și acestor lipsuri, pe lângă probele fizice impuse.

[citeste si]

Pe 7 ianuarie, de la ora 20:00, va avea loc marea premieră „Exatlon".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel