Exatlon România, reacții fulger pe Facebook după eliminare: A spus adevărul...

Cosmin Cernat
Cosmin Cernat

Războinicii și Faimoșii s-au luptat în cel mai important meci al săptămânii. Ambele echipe și-au dorit să câștige și să rămână. După ce s-a aflat cine părăsește competiția și revine în România, au curs mesajele în mediul online.

EXATLON ROMÂNIA. În cele din urmă, o concurentă de la Faimoși a plecat acasă. Cosmin Cernat a anunțat cine este fata care intră automat la duel și cine are cele mai bune procentaje din echipa Faimoșilor. "Diferența dintre ultima poziție și locul trei este foarte, foarte mică, extrem de sensibilă. Numele celei care va merge la duel este Andreea Arsine. Andreea Arsine va merge, din nou, la duel. Acum este momentul în care voi anunța numele celui sau celei care are cele mai bune procentaje din echipa roșie. Numele este Ion Surdu", a spus Cosmin Cernat.

EXATLON ROMÂNIA. După discuții lungi în echipa Faimosilor, aceștia au decis cine va intra la duel alături de Andreea Arsine. "Numele fetei care va merge la duel, din partea echipei, să zic așa, eu am venit cu opțiunea... A fost propunerea mea personală, prima dată, pentru că am zis să nu mai mergem pe finalurile alea, pentru că am ajuns intr-un stadiu foarte avansat al competiției (...) Eu am zis că acum ar trebui să meargă Andreea Zaragiu, pentru că are cele mai egale șanse cu Andreea Arsine să meargă la duel", a spus Ion Surdu.

EXATLON ROMÂNIA. Cele două Faimoase au luptat din greu pentru a rămâne la Exatlon România. Ambele au ajuns la o viață și s-a jucat meciul decisiv. Astfel, la o diferență de doar o minge, cea care rămâne în competiție este Andreea Arsine. Andreea Zaragiu a fost eliminată de la Exatlon România.

Exatlon, mesaje pe Facebook după eliminare

După eliminare, cei care au urmărit emisiunea difuzată pe Kanal D și-au scris părerile pe rețeaua de socializare Facebook.

Iată câteva dintre mesaje:

Ne pare rău, Andreea! Succes în tot ce vei face, eșți o atletă și un om de nota 100! Ai fost foarte bună la Exatlon România, o plăcere să te privim și să-ti ținem pumnii pe trasee. Ochii sunt poartă sufletului, ochii spun totul despre persoana care ne privește prin ei. Rămâi EXACT AȘA, cu zâmbetul tău molipsitor și cu optimismul debordant!

Era cea mai slabă de la fete trebuia demult să plece acasă......

A spus în timpul discuțiilor că și-a dat seama ce echipă sunt....și de caracterul unora! A spus adevărul...

Pe mine mă miră că atunci când e la duel Arsine, e transformată complet. Niciodată pe traseu nu am văzut-o atât de motivată.

Meritau să plece amândouă!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel