EXATLON ROMÂNIA. OLTIN, accidentat. Fanii emisiunii: Cât de fake a fost

Cosmin Cernat
Cosmin Cernat

Oltin s-a accidentat în cadrul unei probe la EXATLON.

OLTIN - EXATLON ROMÂNIA. În ediția difuzată luni, 2 aprilie, la Kanal D, Oltin, în timpul traseului, s-a accidentat. Concurentul din echipa Faimoșilor nu a mai putut continua. "Oltin nu mai poate continua", a spus prezentatorul emisiunii Cosmin Cernat. Concurentul a mărturisit că durerile au apărut din cauza unei afecțiuni mai vechi de care suferă, de natură autoimună, ce s-a declanșat din cauza condițiilor competiției.

OLTIN - EXATLON ROMÂNIA. Conform regulamentului, Ionuț de la Războinicii, cel care se duela cu Oltin, a putut să aleagă un alt Faimos care să continue cursa în locul lui Oltin. Acesta l-a ales pe Valentin.

OLTIN - EXATLON ROMÂNIA. Ulterior, în mediul online, au curs mesajele celor care urmăresc emisiunea, aceștia întrebându-se: "Cât de fake a fost accidentarea lui Oltin?". Au venit și răspunsurile: "Fake, fake, fake", "Exact!", "Rușine", "Foarte fake", "Făcătură. A fost învățat", "Dragi războinici care l-ați votat pe Oltin, vă recomand să faceți rezervări la locurile din față de pe Otopeni, dragul vostru favorit, Oltin, va ajunge cât mai curând în țară!", "Doar așa pot scăpa Faimoșii de el, simulând o accidentare".

[citeste si]

OLTIN - EXATLON ROMÂNIA. Oltin Hurezeanu, în anul 2002, a cunoscut faima, după ce a câștigat primul miliard la emisiunea prezentată de Virgil Ianțu.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel